Ψαρόσουπα με βακαλάο

2014-05-20
ψαροσουπα με βακαλαο
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια ιδιαίτερη συνταγή για ψαρόσουπα με βακαλάο και λαχανικά που είναι πολύ θρεπτική και χορταστική.

Υλικά

  • 500 γρ. βακαλάος καθαρισμένος
  • Μισή κούπα κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • 3 κούπες ζωμός λαχανικών
  • 1 κούπα ψιλοκομμένο λάχανο
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1/4 κουτ.γλ. βασιλικό
  • 1/4 κουτ.γλ. θυμάρι
  • 1/8 κουτ.γλ. δενδρολίβανο
  • Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο

Βήμα 2

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά

Βήμα 3

Ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών και προσθέτουμε τα μυρωδικά

Βήμα 4

Προσθέτουμε το καρότο και το λάχανο και βράζουμε για 5 λεπτά

Βήμα 5

Προσθέτουμε το ψάρι και σιγοβράζουμε για ένα τέταρτο μέχρι να μαγειρευτεί το ψάρι

Βήμα 6

Η ψαρόσουπα με βακαλάο είναι έτοιμη!

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή