Ψαρόσουπα με κορν φλάουρ

2014-05-25
Ψαρόσουπα με κορν φλάουρ
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Μια παραδοσιακή και πολύ γευστικά ιδιαίτερη συνταγή για να φτιάξεις την ψαρόσουπα με κορν φλάουρ σου περιγράφω παρακάτω. Στείλε μου αν χρησιμοποίησες παραλλαγές και γενικά την γνώμη σου για την συνταγή αυτή.

Υλικά

  • 1 κιλό ψάρια τσαρνούχια
  • 3 κουταλιές αλεύρι
  • 1/4 του κιλού λάδι
  • 4 - 5 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλιτζ. του καφέ ξύδι
  • αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια, τα πλένουμε, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε.

Βήμα 2

Στο λάδι που έμεινε στο τηγάνι, αφού το καθαρίσουμε από τα καμένα, ρίχνουμε το αλεύρι και το καβουρδίζουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε 3 μεγάλες κούπες νερό.

Βήμα 3

Χτυπάμε στο γουδί το σκόρδο, βάζουμε αλάτι και ξύδι και όλα μαζί τα γυρίζουμε στη σούπα, που στην αρχή είναι αραιή και σιγά - σιγά αρχίζει να πήζει.

Βήμα 4

Σερβίρουμε τη σούπα και κατόπιν τα ψάρια με σαλάτα.

Βήμα 5

Η ψαρόσουπα με κορν φλάουρ είναι έτοιμη για να την απολαύσουμε.

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή