Αυγά a la Rousse

2015-06-11
Αυγά a la Rousse
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 15m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μία υπέροχη πρόταση για πολύ εύκολα και γευστικά αυγά a la Rousse σου παρουσιάζω μέσα από τον ιστότοπό μας παρακάτω. Πρόκειται για μία εκπληκτική ιδέα η οποία αποτελείται από βραστά αυγά γεμισμένα με μπρικ και μείγμα μαγιονέζας, το οποίο είναι εξαιρετικά γευστικό και ιδιαίτερα γρήγορο στην παρασκευή του. Συνηθίζεται να το συναντάμε ως πιάτο σε καλέσματα φίλων, σε κάποιο μπουφέ κλπ. Δοκίμασε να το φτιάξεις ακολουθώντας την απλή συνταγή που σου παραθέτω στη σελίδα παρακάτω και στείλε μου τις εντυπώσεις σου. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα κόκκινα αυγά της Ανάστασης.

Υλικά

  • 8 βρασμένα αυγά
  • 1/2 κούπα βούτυρο μαλακό
  • 1/2 κούπα μαγιονέζα
  • αλάτι-πιπέρι
  • 1 βαζάκι μπρικ της αρεσκείας σας
  • μαϊντανός (προαιρετικά)

Διαδικασία

Βήμα 1

Αφού βράσουμε τα αυγά μας τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τον κρόκο από όλα τα κομμάτια.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε στο multi τους κρόκους που αφαιρέσαμε μαζί με τη μαγιονέζα, το βούτυρο και το αλατοπίπερο και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τα ασπράδια των αυγών.

Βήμα 3

Στολίζουμε με μπρίκ και αν θέλουμε προαιρετικά με φυλλαράκι μαϊντανού στην κορυφή.

Βήμα 4

Συνοδεύεται τέλεια με σαλάτα εποχής

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή