Γλυκά ροδάκινα με μέλι και κανέλα

2015-06-10
Γλυκά ροδάκινα με μέλι και κανέλα
  • Σερβίρεις : 10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 30m
  • Έτοιμη σε : 40m

Ίσως η πιο απλή και εύκολη συνταγή για να φτιάξεις γλυκά ροδάκινα με μέλι και κανέλα που πραγματικά είναι από τις καλύτερες και πιο γρήγορες προτάσεις για ροδάκινο σαν καλοκαιρινό γλυκό. Στην ουσία ψήνουμε τα ροδάκινα στο φούρνο και όταν ετοιμαστούν, τα λούζουμε με μέλι και κανέλα τα οποία απογειώνουν την γεύση τους. Είναι μια εξαιρετική συνταγή, νοστιμότατη και στην προτείνω να την μαγειρέψεις και να μου στείλεις τις παρατηρήσεις και τις εντυπώσεις σου παρακάτω στην σελίδα. Καλή απόλαυση.

Υλικά

  • 10 ροδάκινα μέτρια
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού μέλι
  • λίγη κανέλα
  • 1 φλιτζάνι του καφέ λάδι

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε καλά τα ροδάκινα, τα βουτάμε σε βραστό νερό, τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε στα δύο και βγάζουμε το κουκούτσι.

Βήμα 2

Αλείφουμε με πινέλο ελαφρά με λάδι το εξωτερικό μέρος, τα τοποθετούμε μπρούμυτα στο ταψί και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο ώσπου να ροδοκοκκινίσουν.

Βήμα 3

Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο, τ' αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, τα βουτάμε στο μέλι και τα πασπαλίζουμε με κανέλα.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή