Κις λορέν με σπανάκι και μπέικον με έτοιμη ζύμη της Λίλας

2015-02-16
κις λορεν με σπανακι και μπεικον
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια εκπληκτική συνταγή για να φτιάξετε κις λορέν με σπανάκι και μπέικον με έτοιμη ζύμη της Λίλας, μια πολύ νόστιμη πίτα για να σερβίρετε σε αν τραπέζι ως ορεκτικό και πρώτο πιάτο. Η γέμιση είναι ελαφριά, πολύ νόστιμη και τέλεια δεμένη μεταξύ της και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή οπωσδήποτε! Καλή επιτυχία!

Υλικά

  • 1,5 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 6 αυγά
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 2 κούπες ψιλοκομμένο σπανάκι
  • 450 γρ. μπέικον ψημένο και ψιλοκομμένο
  • 1, 5 κούπα τυρί τριμμένο
  • Έτοιμη ζύμη για πίτα

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς

Βήμα 2

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και την κρέμα

Βήμα 3

Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια ταρτιέρα καλύπτοντας και τα τοιχώματα γύρω-γύρω

Βήμα 4

Βάζουμε το σπανάκι, το μπέικον και το τυρί

Βήμα 5

Περιχύνουμε με το μείγμα αυγών και κρέμας γάλακτος

Βήμα 6

Ψήνουμε για 40 λεπτά και σερβίρουμε!

Βήμα 7

Η κις λορέν με σπανάκι και μπέικον είναι έτοιμη

 

Tips

  • Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα αλλαντικά της αρεσκείας σας
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή