Κουλουράκια με ινδική καρύδα

2015-11-20
Κουλουράκια με ινδική καρύδα
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 25m

Για όσους λατρεύουν την ινδική καρύδα, όπως ακριβώς την αγαπώ και εγώ, η παρακάτω συνταγή για κουλουράκια με ινδική καρύδα είναι η τέλεια πρόταση, ειδικά τώρα που χειμωνιάζει και μπορούν να συνοδεύσουν τον ζεστό καφέ ή το τσάι μας με τον καλύτερο και πιο γλυκό τρόπο. Δύο ειδών ζάχαρες λοιπόν, μαύρη και λευκή σε συνδυασμό με αλευράκι, βούτυρο, αυγό, άρωμα βανίλιας και ινδοκάρυδο είναι τα συστατικά που θα μας χαρίσουν χωρίς κανένα δείκτη δυσκολίας τα πιο νόστιμα και λαχταριστά κουλουράκια που υπάρχουν. Αν μάλιστα υπάρχουν παιδιά στο σπίτι μη διστάσετε να τα συμπεριλάβετε στην διαδικασία εκτέλεσης της συνταγής καθώς ξετρελαίνονται. Περιμένω με χαρά να μου στείλεις τις εντυπώσεις σου. Καλή επιτυχία!

ingredients]

Διαδικασία

Βήμα 1

Πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο αναμειγνύουμε σε ένα μπόλ το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι.

Βήμα 2

Αμέσως μετά χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τις δύο ειδών ζάχαρες ώσπου να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό μαζί με τη βανίλια συνεχίζοντας το χτύπημα.

Βήμα 3

Τέλος ρίχνουμε το ινδοκάρυδο μαζί με το μείγμα του μπόλ σιγά σιγά ζυμώνοντας ώσπου να δημιουργηθεί μάι εύπλαστη ομοιογενής ζύμη.

Βήμα 4

Πλάθουμε τα κουλουράκια που θέλουμε στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.

Βήμα 5

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή