Λούτσος στο τηγάνι

2015-07-24
Λούτσος στο τηγάνι
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μία συνταγή για ψάρι καλοκαιρινή και απλή να μπορέσουν κυρίως οι αρχάριοι να μάθουν πως γίνεται νόστιμος ο λούτσος στο τηγάνι, σου παρουσιάζεται μέσα από τη σελίδα παρακάτω. Αλευράκι, μπόλικο ελαιόλαδο για το τηγάνι, φρέσκο ψαράκι το οποίο θα προμηθευτείτε από τον ψαρά σας και καλό αλάτισμα του ψαριού είναι τα βασικά βήματα που θα σε οδηγήσουν στο τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Περιμένω να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου και να μου στείλεις μήνυμα με τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα βρεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Υλικά

  • 1 κιλό λούτσο
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κούπα αλεύρι
  • αλατοπίπερο

Διαδικασία

Βήμα 1

Αφού καθαρίσουμε τα ψάρια από λέπια και εντόσθια, τα ξεπλένουμε με νερό, τα σραγγίζουμε σε αποροφφητικό χαρτί, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε.

Βήμα 2

Έχοντας τινάξει πρώτα το περιττό αλεύρι τα ρίχνουμε σε τηγάνι με μπόλικο καυτό ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά.

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή