Μοσχάρι τας κεμπάπ στο φούρνο

2015-08-30
Μοσχάρι τας κεμπάπ στο φούρνο
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 20m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 2:30 h
  • Έτοιμη σε : 2:50 h

Μια από τις πιο νόστιμες και παραδοσιακές συνταγές με μοσχάρι θα βρεις παρακάτω το οποίο είναι από την Πόλη και είναι το τας κεμπάπ στο φούρνο. Η διαφορά του είναι πως αντί να περιέχει αρνί που είναι η κλασική συνταγή, περιέχει μοσχάρι. Για να το ετοιμάσεις είναι αρκετά απλό καθώς κόβεις το μοσχάρι σε κομμάτια και το ρίχνεις σε ταψί. Τοποθετείς επίσης τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τις ντομάτες και τα μυρωδικά και τα βάζεις όλα μαζί στο φούρνο να ψηθούν για περίπου δυόμιση ώρες. Σερβίρεις με ρύζι και σαλάτα και έχεις μια φανταστική συνταγή έτοιμη να την απολαύσεις.

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι χωρίς κόκαλο
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 5 πιπεριές
  • 750 γραμ. ντομάτες
  • 1 μεγάλη πατάτα
  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας λάδι
  • ρίγανη
  • μαϊντανός
  • κύμινο
  • σπυριά πιπέρι
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Κόβετε το κρέας σε μπουκιές μέσα σε ταψί.

Βήμα 2

Προσθέτετε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, τις ντομάτες, περασμένες στον τρίφτη όπως και το κρεμμύδι, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, τη ρίγανη, το κύμινο, τα πιπέρια και το αλάτι.

Βήμα 3

Τ' ανακατεύετε όλα μαζί.

Βήμα 4

Προσθέτετε το βούτυρο και το λάδι και τα σκεπάζετε με την πατάτα κομμένη σε φέτες (νερό δεν βάζετε καθόλου).

Βήμα 5

Ψήνετε το φαγητό σε 200 βαθμούς επί 2 - 2 1/2 ώρες.

Βήμα 6

Σερβίρετε το κρέας με άσπρο πιλάφι.

Τύπος Συνταγής: ,
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή