Τυρόπιτα με μπεσαμέλ, σφολιάτα και φέτα (της Αργυρώς)

2015-04-02
τυροπιτα με μπεσαμελ, σφολιατα και φετα
  • Σερβίρεις : 8-10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια εκπληκτική συνταγή για να φτιάξετε τυρόπιτα με μπεσαμέλ, σφολιάτα και φέτα (της Αργυρώς), μια πίτα που μπορείτε να σερβίρεται ως κυρίως πιάτο, ως σνακ αλλά και ως πρωινό. Είναι πολύ χορταστική και λαχταριστή. Δοκιμάστε να την σερβίρετε και ως πρώτο πιάτο σε ένα πιο επίσημο τραπέζι, αφού είναι μια γευστική πρόταση που θα εκτιμήσουν όλοι! Καλή όρεξη!

Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
  • Μπεσαμέλ
  • Μισό κιλό φέτα τριμμένη
  • 2 κουτ.σούπας εβαπορέ γάλα
  • Πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ και θρυμματίζουμε τη φέτα

Βήμα 2

Βάζουμε ένα φύλλο σφολιάτας σε ένα λαδωμένο ταψί

Βήμα 3

Αναμειγνύουμε τη μπεσαμέλ με τη φέτα και πιπέρι και ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί

Βήμα 4

Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και ραντίζουμε με τα εβαπορέ

Βήμα 5

Τρυπάμε με ένα πιρούνι το φύλλο και ψήνουμε στους 200 για 40 λεπτά

Βήμα 6

Η τυρόπιτα με μπεσαμέλ, σφολιάτα και φέτα είναι έτοιμη

 

Tips

Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή