Ψαρόπιτα με τόνο, ρύζι και μαγιονέζα

2015-02-02
ψαροπιτα με τονο
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 50m

Μια ιδιαίτερη συνταγή για να φτιάξετε ψαρόπιτα με τόνο, ρύζι και μαγιονέζα, ένα πιάτο που είναι ιδανική για τα παιδιά αλλά και για τους μεγαλύτερους. Μπορείτε να τη σερβίρεται σε μικρά κομμάτια σε ένα παιδικό πάρτι ή να τη συνοδεύσετε με λαχανικά. Γίνεται εύκολα και είναι πεντανόστιμη!

Υλικά

  • 2 κούπας βρασμένο καστανό ρύζι
  • 3 κονσέρβες τόνος
  • 1 κούπα μαγιονέζα Light
  • 1 κούπα κίτρινο τυρί τριμμένο
  • Μισή κούπα ξινόκρεμα
  • Μισή κούπα ψιλοκομμένο σέλερι
  • Μερικές ψιλοκομμένες μαύρες ελιές
  • 1 κουτ.σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία φύλλο για πίτα

Διαδικασία

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170-180 βαθμούς

Βήμα 2

Λαδώνουμε ένα ταψί

Βήμα 3

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά καλά

Βήμα 4

Στρώνουμε το φύλλο και απλώνουμε το μείγμα

Βήμα 5

Καλύπτουμε με το φύλλο και χαράσσουμε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι

Βήμα 6

Ψήνουμε για 40 λεπτά και σερβίρουμε

Βήμα 7

Η ψαρόπιτα με τόνο, ρύζι και μαγιονέζα είναι έτοιμη!

 

Tips

  • Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα λαχανικά της επιλογής σας
Τύπος Συνταγής:
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή