Κινέζικη Σούπα Λαχανικών

2013-04-02
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 10m
  • Έτοιμη σε : 25m

Μια πολύ νόστιμη, πλούσια σε διατροφικά και θρεπτικά στοιχεία και αρκετά διαιτητική κινεζικη σουπα λαχανικων, ειδικά για αυτούς που θέλουν να χάσουν βάρος μιας και έχει πολύ λίγες θερμίδες. Μπορείς να την δοκιμάσεις σαν μεσημεριανό ή σαν ελαφρύ γεύμα.

 

Υλικά

  • 1 καρότο σε λεπτοκομμένες φέτες
  • 100 γραμμάρια λάχανο κομμένο με το χέρι
  • 3 φύλλα μαρουλιού κομμένα με το χέρι
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα φύλλα τους
  • 3 κλωνάρια σέλερυ κομμένα σε κομματάκια 1 εκατοστού
  • 50 γραμμάρια κουνουπίδι σε λεπτές φέτες
  • 1 πρέζα μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνεις το λάδι.

Βήμα 2

Προσθέτεις τα λαχανικά και το μπέικιν πάουντερ και τα σωτάρεις για 5 λεπτά.

Βήμα 3

Προσθέτεις 1 λίτρο νερό, τη σάλτσα σόγιας, αλάτι, πιπέρι και αφήνεις να βράσει για άλλα 5 λεπτά.

Βήμα 4

Συγχαρητήρια η κινεζικη σουπα λαχανικων σου είναι έτοιμη για να την απολαύσεις! Καλή όρεξη.

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή