Κολοκυθοκεφτέδες με Άνηθο

2013-04-15
Κολοκυθοκεφτεδες με ανηθο
  • Σερβίρεις : 8
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 35m

Μια πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα λατρέψεις. Μοναδική και πρωτότυπη γεύση, οι κολοκυθοκεφτεδες με ανηθο σε περιμένουν για να τους δοκιμάσεις και να πειραματιστείς. Μην ξεχάσεις να μου γράψεις τα σχόλια σου στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Υλικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια βρασμένα, σουρωμένα πολύ καλά και λιωμένα με πιρούνι
  • 2 αυγά
  • 150 γραμμάρια γαλέτα
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 φέτα μαλακιά λιωμένη με πιρούνι
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζεις τα λιωμένα κολοκυθάκια σε ένα μπωλ.

Βήμα 2

Προσθέτεις και τα υπόλοιπα υλικά εκτός του λαδιού και ανακατεύεις να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 3

Πλάθεις τους κεφτέδες και τηγανίζεις σε καυτό λάδι.

Βήμα 4

Βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι.

Βήμα 5

Μπράβο σου είσαι έτοιμος να σερβίρεις τους κολοκυθοκεφτεδες με ανηθο. Καλή όρεξη.

 

Tips

  • Αυτοί οι κεφτέδες συνδυάζονται πολύ καλά με κάποιο δροσερό κρύο ντιπ.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή