Κρύα Σούπα με Αβοκάντο

2013-03-30
κρυα σουπα με αβοκαντο
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 60m
  • Έτοιμη σε : 1:15 h

Μια καταπληκτική και ιδιαίτερη κρυα σουπα με αβοκαντο. Δοκίμασε μια διαφορετική καλοκαιρινή συνταγή και άφησε τους φίλους σου έκπληκτους.

 

Υλικά

  • 3 ώριμα αβοκάντο
  • 480 ml χαμηλών λιπαρών βούτυρο γάλακτος
  • 70 γραμμάρια αμύγδαλα κομμένα στα δύο
  • 50 γραμμάρια άνηθο ψιλοκομμένο
  • 70 γραμμάρια κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας κόκκινο κρασί
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Διαδικασία

Βήμα 1

Κόψε τα αβοκάντο στα 2 και με ένα κουτάλι βγάλε από μέσα την ψίχα τους.

Βήμα 2

Χτύπησέ τα στο μίξερ μαζί με το βούτυρο, τα αμύγδαλα, τον άνηθο, το κόκκινο κρασί μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 3

Βάλε το μείγμα με τον κάδο του μίξερ μέσα στο ψυγείο και άστο να κρυώσει για μία ώρα.

Βήμα 4

Συγχαρητήρια η κρυα σουπα με αβοκαντο είναι έτοιμη. Καλή απόλαυση.

 

Tips

  • Αν θέλεις μπορείς να γαρνίρεις τη σούπα σου με κυβάκια από αβοκάντο και ψιλοκομμένο άνηθο .
  • Αν θέλεις η σούπα σου να κρατήσει το χρώμα της πιο ζωντανό στίψε λίγο λεμόνι από πάνω.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4 / 5)

4 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή