Ντάκος με Γιαούρτι

2013-04-13
Ντακος με Γιαουρτι
  • Σερβίρεις : 2
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 5m
  • Έτοιμη σε : 20m

Μια διαφορετική εκδοχή ο ντακος με γιαουρτι, πολύ νόστιμη και θρεπτική, ιδανική για τους καλεσμένους σου. Αυτός ο ντάκος σου δίνει μια διαφορετική και πρωτότυπη γεύση, ιδανική για όσους θέλουν να πειραματιστούν γευστικά. Μόλις φτιάξεις και απολαύσεις τη συνταγή μην ξεχάσεις να μου πεις τα σχόλια και τις εντυπώσεις σου στην σελίδα παρακάτω.

 

Υλικά

  • 1 ντάκο από κριθάρι
  • 1 ντομάτα τριμμένη
  • λίγη ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
  • 20 γραμμάρια αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο

Διαδικασία

Βήμα 1

Βυθίζεις τον ντάκο σε μπωλ με νερό για 20 δευτερόλεπτα.

Βήμα 2

Τον στραγγίζεις και τον τοποθετείς σε ένα πιάτο.

Βήμα 3

Περιχύνεις με ελαιόλαδο.

Βήμα 4

Καλυπτεις τον ντάκο με την τριμμένη ντομάτα.

Βήμα 5

Πασπαλίζεις με τη ρίγανη.

Βήμα 6

Προσθέτεις την κάπαρι και το τουρσί.

Βήμα 7

Βάζεις 2-3 κουταλιές γιαούρτι από πάνω.

Βήμα 8

Συγχαρητήρια ο ντακος με γιαουρτι είναι έτοιμος για να τον απολαύσεις.

 

Tips

  • Μπορείς να προσθέσεις ότι πίκλα σου αρέσει και να δώσεις και περισσότερο χρώμα στο πιάτο σου.
  • Μπορείς να διακοσμήσεις το πιάτο σου με φύλλα κάπαρης.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 1
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

1 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή