Παντζαροσαλάτα με Μαγιονέζα

2013-04-19
Παντζαροσαλάτα με μαγιονεζα
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 50m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 1:10 h

Μια πολύ νόστιμη συνταγή με υπέροχο χρώμα που σίγουρα θα λατρέψεις εσύ και όποιος τη γευτεί. Μοναδική και ιδιαίτερη γεύση, η παντζαροσάλατα με μαγιονεζα σε περιμένει για να την δοκιμάσεις και να πειραματιστείς. Μην ξεχάσεις να μου γράψεις τα σχόλια σου στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Υλικά

  • 4 μεγάλα παντζάρια βρασμένα κομμένα σε κομματάκια
  • μισό κιλό πατάτες βρασμένες και αλεσμένες
  • 4 καρότα τριμμένα
  • 500 γραμμάρια μαγιονέζα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ βάζεις τις αλεσμένες κρύες πατάτες.

Βήμα 2

Προσθέτεις το σκόρδο αλατοπιπερώνεις και ανακατεύεις καλά.

Βήμα 3

Βάζεις το μείγμα σε ένα πυρέξ.

Βήμα 4

Προσθέτεις μια στρώση μαγιονέζα.

Βήμα 5

Απλώνεις και τα τριμμένα καρότα.

Βήμα 6

Βάζεις άλλη μια στρωση μαγιονέζα.

Βήμα 7

Προσθέτεις από πάνω τα κομματάκια του παντζαριού.

Βήμα 8

Προσθέτεις και την υπόλοιπη μαγιονέζα.

Βήμα 9

Τοποθετεέις το πυρέξ, σκεπασμένο με μεμβράνη, στο ψυγείο μέχρι να δέσει.

Βήμα 10

Μπράβο σου η παντζαροσάλατα με μαγιονεζα είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση.

 

Tips

  • Αν θέλεις ανάλογα με το τί προτιμάς μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις λαχανικά και αρωματικά.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(3.5 / 5)

3.5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή