Σούπα με Κιμά

2013-04-02
  • Σερβίρεις : 6
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 15m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 40m
  • Έτοιμη σε : 55m

Μια καταπληκτική ιδέα πολύ νόστιμη και θρεπτική. Η σουπα με κιμα θα εκπλήξει τους φίλους σου, είναι κάτι διαφορετικό, θρεπτικό και πολύ γευστικό. Δοκίμασε την για κυρίως γεύμα καθώς είναι αρκετά θρεπτική από μόνη της.

 

Υλικά

  • 500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 250 γραμμάρια καρότο κομμένο σε ροδέλες
  • 450 γραμμάρια καλαμπόκι κονσέρβας
  • 1 λίτρο νερό
  • 100 ml ζωμό βοδινού
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λιωμένο σκόρδο
  • 250 γραμμάρια πατάτες κομμένες στα τέσσερα

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζεις τις πατάτες, το καλαμπόκι, τα καρότα και τον πελτέ της ντομάτας.

Βήμα 2

Προσθέτεις το ζωμό και το σκόρδο.

Βήμα 3

Σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζεις τον κιμά με τα κρεμμύδια να πάρουν χρώμα.

Βήμα 4

Προσθέτεις τον κιμά και το κρεμμύδι στη σούπα.

Βήμα 5

Βράζεις μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Βήμα 6

Συγχαρητήρια η σουπα με κιμα σου είναι έτοιμη για να την απολαύσεις.

 

Tips

  • Αυτή η σούπα γαρνίρεται πάρα πολύ όμορφα με φλύδες παρμεζάνας.
  • Μπορείς να προσθέσεις στη σούπα σου και ρύζι περίπου 10 λεπτά πριν τελειώσεις το βράσιμο.
  • Μπορεις να προσθέσεις και ντομάτα κονκασέ για να έχει πιο πολύ χρώμα και γεύση η σούπα σου.
Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 2
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

2 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή