Σουβλάκι από Ψαρονέφρι

2013-04-21
σουβλακι απο ψαρονεφρι
  • Σερβίρεις : 4
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 2:10 h
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 2:30 h

Μια πολύ νόστιμη συνταγή και πολύ θρεπτική σε σχέση με τα σουβλάκια που τρώμε εκτός σπιτιού. Δοκίμασε σουβλακι απο ψαρονεφρι και σίγουρα θα το αγαπήσεις. Σερβίρεται είτε σκέτο ή με τον παραδοσιακό τρόπο τυλιχτό σε πίτα με ότι σου αρέσει μέσα.. Μην ξεχάσεις να μου γράψεις σχόλια και εντυπώσεις στην σελίδα παρακάτω.

 

Υλικά

  • 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  • μισή κουταλιά της σούπας θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1

Αλατοπιπερώνεις το κρέας.

Βήμα 2

Σε ένα μπωλ ρίχνεις το λάδι, το κρασί, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, το θυμάρι και ανακατεύεις.

Βήμα 3

Προσθέτεις το κρέας να μαριναριστεί στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.

Βήμα 4

Στραγγίζεις το κρέας και το περνάς σε ξύλινα ή μεταλλικά καλαμάκια.

Βήμα 5

Ψήνεις στη σχάρα του φούρνου για 20 λεπτά γυρνώντας τα ανα διαστήματα, αλλιώς στα κάρβουνα.

Βήμα 6

Σερβίρεις σκέτα ή με πίτα.

Βήμα 7

Συγχαρητήρια το σουβλακι απο ψαρονεφρι είναι έτοιμο για να το απολαύσεις.

 

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(4.6 / 5)

4.6 5 5
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

5 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή