Τυροκεφτέδες με Ανθότυρο και Άνηθο

2013-04-21
τυροκεφτεδες με ανθοτυρο
  • Σερβίρεις : 10
  • Χρόνος Προετοιμασίας : 10m
  • Χρόνος Μαγειρέματος : 20m
  • Έτοιμη σε : 30m

Μια διαφορετική και πάρα πολύ νόστιμη συνταγή. Οι τυροκεφτεδες με ανθοτυρο και άνηθο θα σε συναρπάσουν με την υπέροχη γεύση τους. Δοκίμασε να φτιάξεις αυτή την ιδιαίτερη μα πολύ εύκολη συνταγή σε φίλους και να είσαι σίγουρη πως όλοι θα ενθουσιαστούν. Μην ξεχάσεις να μου γράψεις εδώ παρακάτω τα σχόλιά σου.

 

Υλικά

  • 1 κιλό ανθότυρο λιωμένο με πιρούνι
  • 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • αλάτι
  • μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο χρειαστεί
  • λίγο ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπωλ βάζεις το ανθότυρο, τον άνηθο, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύεις.

Βήμα 2

Προσθέτεις σιγά σιγά το αλεύρι, τόσο ώστε το μείγμα σου να πλάθεται.

Βήμα 3

Πλάθεις τους κεφτέδες σου.

Βήμα 4

Σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα απλώνεις τους κεφτέδες.

Βήμα 5

Τους αλείφεις με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και ψήνεις στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Βήμα 6

Συγχαρητήρια οι τυροκεφτεδες με ανθοτυρο είναι έτοιμοι. Καλή απόλαυση.

 

 

Μέσος Όρος Βαθμολογίας

(5 / 5)

5 5 3
Βαθμολόγησε τη Συνταγή

3 χρήστες βαθμολόγησαν τη συνταγή